25°
 

Skarsterlannieuws.nl wordt MarrenNijs.nl

JOURE - Nieuwssite Skarsterlannieuws.nl gaat vanaf nu verder als MarrenNijs.nl. De nieuwe naam past beter bij de gemeentelijke herindeling die op 1 januari 2014 een feit is. MarrenNijs.nl blijft overigens ook na die datum verslag doen van het huidige grondgebied van Skarsterlân.

De lancering van de nieuwe site, die door Lakesight ICT uit Joure is gerealiseerd, vond plaats tijdens een feestelijke bijeenkomst in Party- en Zalencentrum 't Haske. Bezoeker Clara Minnema uit Sint Nicolaasga lanceerde MarrenNijs.nl even voor half zes. De vernieuwde website is de eerste grote verandering na de lancering van Skarsterlannieuws.nl op 1 juni 2007.

De realisatie van de nieuwe website werd onder meer mogelijk door een forse financiële bijdrage van Stichting Westermeer. De site kreeg nieuwe frisse kleuren en een andere indeling, maar de functionaliteit is gebleven. Een aantal rubrieken is verdwenen, maar er kwamen enkele nieuwe voor in de plaats. Het medium is nu ook voor alle browsers, smartphones en tablets geschikt.

Skarsterlannieuws.nl heeft zich in vijf en een half jaar sterk ontwikkeld en een enorme groei meegemaakt. De site trekt dagelijks duizenden bezoekers die een veelvoud aan pagina's aanklikken. Speerpunten zijn en blijven snelheid en een divers en zo breed mogelijk aanbod van nieuws waarbij professionaliteit voorop staat.

Uiteraard is de redactie erg benieuwd hoe de bezoekers de nieuwe site ervaren. Ze ontvangt graag reacties en wil natuurlijk ook weten wat de bezoeker mist of liever anders had gezien. U kunt reageren via: nieuws@marrennijs.nl.


 

Geplaatst op: vrijdag 25 januari 2013